Zin in een origineel uitje?

Mogelijke onderdelen van jullie uitje:

Boogschieten

Na een korte instructie schiet je op de opgestelde doelen. Wij weet het eerst de roos te raken? Na het schiten voor punten kan er ook nog een serie ballonnen kapot geschoten worden. Je voelt je al snel een echte Robin Hood!!

Steppen

Aan de hand van een routebeschrijving en/of GPS ga je met elkaar op pad op steps. Een boeiende en inspannende activiteit... welke groep weet het beste de juiste route te vinden en de opdrachten onderweg het beste te vervullen?

Bamboe bouwen

Na instructie over de techniek ga je aan de slag om een op zichzelfstaand  object te bouwen. Wel team werkt het beste samen en heeft daardoor aan het einde het mooie eindresultaat?

Vlotbouwen

Na uitleg over de wijze van knopen bouw je met elkaar een vlot. Welke groep weet gezamenlijk een stevig geheel te maken? daarna testen op het water, altijd dolle pret!!

GPS-en

Met elkaar ga je op pad met GPS-apparatuur. Welke groep vindt het beste z'n weg via de verschillende waypoints??

Dropping

We vervoeren jullie geblindoekt naar een onbekende plek in 'the middle of nowhere' vindt de weg maar eens terug naar de basis... door opdrachten goed uit te voeren kom je steeds dichter bij het eindpunt. Welke groep slaagt erin om alle opdrachten goed te vervullen en snel de weg terug te vinden.

Highland Games

We verzorgen voor u een vijftal onderdelen zoals:

- Boomstam zagen

- Kogelstoten

- Paalwerpen

- Touwtrekken etc. etc.

Outdoor Cooking 

Heerlijk buiten een aantal vuren maken in vuurschalen en daarna met elkaar een lekkere maaltijd bereiden. Laat je verrassen door de eenvoud van brood bakken aan een stok, soep maken in een hekseketel, groeten/vlees bereiden in een vuurbestendige pan of aardappels poffen op de gloeiende kolen.  

Wandeltochten  

Je wandelt van opdracht naar opdracht en maakt gebruik van een routebeschrijving/ GPS om de juiste route te vinden.  Natuurlijk kun je ook met kaart & kompas van post naar post wandelen. Ook hier wordt de activiteit geheel afgestemd op de wensen die jij hebt.  

Survival

Op pad met routebeschrijving of GPS. Onderweg krijg je een aantal pittige opdrachten te verwerken. Welke groep komt het beste uit de strijd?

Overleg met ons over je ideale dagprogramma....

Outdoor Adventure Imbos    imbosmarnix@gmail.com